Skip to content

Tietosuojaseloste

Me

Blogin osoite on: https://kurkistus.kotiin.net.

Mitä henkilötietoja keräätään ja miksi

Kommentit ja yhteystiedot

Henkilötietoja kerätään vain, jos jätät kommentin. Silloin pyydämme sinulta sähköpostiosoitteen, nimen ja nimimerkin. Lisäksi tallentuu tieto IP-osoitteestasi. Nämä tiedot tallentuvat automaattisesti ja ne säilytetään WordPessin alustalla salasanalla suojattuna. Tietojen avulla tarkistamme kommentteja esim. roskapostin tunnistamiseksi. Henkilötietoja ei jaeta kolmansille osapuolille eikä niitä siirretä EU:n ja ETA:n ulkopuolelle. Emme tee automatisoituja päätöksiä tai profilointia. Henkilötietoja ei käytetä kampanjointiin tai muihin yhteydenottoihin.

Kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista ja niitä saatetaan muokata ennen julkaisua (esim. poistetaan yksityisiä tietoja tms.). Kommenteista julkaistaan sisällön lisäksi nimimerkki. Sähköpostiosoitetta ja nimeä ei julkaista. Huomioi kommenttia kirjoittaessasi, että siitä tulee julkista tekstiä, joka on kenen tahansa luettavissa. Ethän sisällytä kommenttiin mitään yksityisiä tietoja itsestäsi tai muista ihmisistä.

Upotettu materiaali ja kolmannen osapuolen sovellukset

Blogiartikkeleissa voi olla linkkejä kolmansien osapuolten sivustoille (esim. Youtube). Kolmannen osapuolen sovellusten osalta noudatetaan kyseisen kolmannen osapuolen omia käyttö- ja muita ehtoja.

Kuinka kauan tietoja säilytetään

Kun jätät kommentin, joka julkaistaan, kommentti ja siihen liittyvät tiedot säilytetään toistaiseksi.

Mitä oikeuksia sinulla on?

Jos olet jättänyt julkaistun kommentin sivulle, voit pyytää listausta sinua koskevista henkilötiedoista, pyytää niihin korjausta tai pyytää poistamaan ne. Toimita pyyntösi sähköpostiosoitteeseen kurkistus (at) kotiin.net. Listaus henkilötiedoista toimitetaan sähköisesti sähköpostilla. Muistahan perustella pyyntösi erityisesti silloin, jos haluat muuttaa tai poistaa tietojasi. Huomaathan, että tietojen toimittamista tai muokkaamista varten meidän on varmistettava pyytäjän henkilöllisyys. Oikeus poistaa omia tietoja ei koske niitä henkilötietoja, jotka on säilytettävä tietoturvan, ylläpidon tai juridisten syiden vuoksi.